Autók » Opel » Corsa (2000-2006)

Corsa 1,2 16v n'joy

Kis dög.

Második autó a családban, pontosabban "Ovis Járat". Ami kicsit bosszantó, a fogyasztása. Nem tudom hova sorolni azokat a kedves embereket akik 5 - 7 l-es fogyasztásokat írnak ehhez a motor típushoz. Remélem sokan olvassák majd, de nekünk semmiképpen nem sikerült letornászni 7,5 l alá, még laza országúti használatban sem. Igazán valahol 7,5 és 9 l közötti tartományba sorolható, ami a közlekedési tényezőktől függ. Egyébként azért döntöttünk e motoros változatnál, mert a népítéletekben leírtak alapján, nagyon alacsony a fogyasztása. Na ez így nem igaz. Nem vészes, de lehetne kisebb. Ami még érdekes, hogy a szervíz szerint is 8 l körüli a valós fogyasztása.
Azért szeretnék azoktól a kedves emberektől tanácsot kérni, hogyan sikerült nekik az 5 l körüli fogyasztást elérni. Talán tolták a járgányt, vagy a hegyoldalon gurultak lefelé?

- Hengerfejes lett a kicsike.

Opel Molnár Szigetszentmiklós.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2003
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 112000
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás l
Előző autója? punto 1,1 Következő autója?
Verdikt (8.4/10)

Opel Corsa 2000 (2000 - 2006)