Kicsi a Bors...
Még egy apróság! Nők kezére 1.5éves autót Soha!!!Szóval egy téli napon,egy kezeszteződésben,2-dik sebesség fokozat helyett 1-esbe szerette volna tenni a váltót,DE Hátramenet sikerült! Én majd kiudrottam az Anyós ülésről és a nagy reccsenés után kirántottam üresbe,mert ha elörefelé gurulva kb15-20Km/h val felengedi a kuplongot tuti szészakad a Váltó! Az én szívemnek jobban fált mint a váltónak!Ennyit a Női Sofőrőkről-Autógyilkosok!!! Azóta nehezen veszi az 1-es,és a Hátramenetet!!
- Sziasztok! Én az Autót Szalonból vettem(Opel Kenderesi).Mikor kinéztem volt benne 4.8Km! Amikor Átvettem az autót már 40Km volt Benne!!!Erre Én kivertem a huppot,hogy Már valaki Széthaíjtotta a Kocsim,amit Én nem Eengedtem! Nagy nehezen elhoztam az autót.Persze csont üres Tankal!!Járna egy tele Tank,ha már Akciósan hitelre kifizet az ember 2.3M ft-ot!!!!! Két évesen a duda(gar csere!).
- Most kézifék huzal,amit Saját magam cseréltem ki,mert Már Gyárilag meg volt törve,na meg a 20éves autókon jobb minőségü!Szervízbe Nem hordom,mert Sok Analfabéta még elront valamit!400Km után olaj+Szürö csere,mert fekete a GYÁRI Olaj?? Azóta Gulf Pride 5-40W+opel olaj szürö! A váltó hidegen nehezen veszi az 1-est,meg a hátramenetet! Röviden ennyi! Sziasztok!!!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Fabia1.2 Eco 6v | Következő autója? | Nagy terepjáró |