Kék villám
2005-ben vásároltuk az autót faterral.Vaciláltunk hogy mi legyen Ford fiesta 1.4 tdci vagy Corsa Cdti.Az szólt a corsa mellett hogy négy hengeres a fiesta 1.4 diesel meg ha jól tudom 3.Szóval májusban vettük Székesfehérváron.Hatalmas esőben hoztuk el a kocsit alig lehetett valamit látni úgy esett, de már ott kiderült hogy ez a kocsi baromi jó.Röviden az autóról: ez egy 1.3 cdti 70 lovas corsa projektoros lámpával cosmo felszereltséggel.kartámasz,bőr kormány(nagyon jó kicsi átmérője van), digitális klíma.sötétített hátsó lámpák, 15-ös felni.
Az autómata klíma nagyon jó a 22fok az 22 fok.Mondjuk azért van egy kis különbség a volvo s80-asunkhoz képest.:))...A bekapcsolt klíma egy kicsit érezhető a menetteljeseítményen, de tényleg nem jelentős de mondjuk picit könnyebben lefullad.
A menetteljesítmények nekem bőben elegek.Magyarországra minek több.Már ezzel is bemértek 40-es táblánál 71-el...:S..Amúgy 120-ig egész dinamikus.140-ig kúszik, utána már nem az igazi.A motor nagyon komfortos tényleg 4-5 litert fogyaszt.100nál 2500-at 120-nál 2900-at 130-nál 3200-at forog a motor.Nem nevezném zajosnak.Én legtöbbször 110-120-al közlekedek.A váltó jó, bár néha benyomott kuplungnál is a hátramenet az hangot ad.nem tudom mi lehet.
A futómű kisautós kicsit pattog kicsit kemény.
igazából 2személyes autó.
Az autó alatt most van egy 7 színű neon(4db-os).elég jól néz ki.Mondjuk emiatt meg majdnem levették a rendszámomat a tisztelt rendőrurak.
1 szó mint 100:az autó szerintem tökéletes, nem volt semmi baja, keveset eszik, kevés a kötelezője, jól néz ki, elegendő a motorerő......nekem nagyon bejött:))
- Nem romlott el rajta semmi.Bár egy kis ideig nyöszörgött a belső lámpa a tetőn de megoldódott.
Alsóörs
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |