Hűséges
Az atót jelenleg is használom. Töbnyire vidékre járunk vele 2 személyel. Rengeteg gyenge pontja van, kicsi a kereke, (minden kis kátyút megérez)gyenge a motorja néha kicsi a csomagtere stb., mint egy kis autó. Viszont 4,9-5,8l a fogyasztása, télen, autópályán kicsit több nyáron, országúton kevesebb, ja és 44l-es a tankja, több mint 800km a hatótávolság!! 90.000 km futott még nem kellett fékpofákat sem cserélni. Vigyázok az autóra, de használom télen nyáron, sokat éjszaka itt jegyezném meg, fényszrók jók, a ködfényszóró hiányzik. 1 év vagy 30.000 km a szervizintervallum és egy 2.000.000Ft-os alap kisautóról beszélünk. Röviden az ár érték arány kiválló. pesze voltak kisebb hibák nem szólt az egyik hátsó hangszóró, az ülésről valami műanyag takaró letört.
A futott kilóméter és a kora alapján szerintem a következő 50-60 ezer km fogja igazán megmutatni, mit is tud a kis corsa. Én úgy gondolom, hogy egy nagyon jó kis autó, természetesen ha tehetem le fogom cserélni, de nem egy másik kicsire csakis nagyobbra.
Eddig mindig beindult, elvitt ahovakellett és vissza is hozott.
- váltó rudazat, tipushiba
Opel maxabó Bécsi út