Fapados kényelmetlenség
Az első autóm, jól beleválasztottam:) A 1,2 twinport, a fogyasztás katasztrófális, egyedül mol evo csodával eszik normálisan. Az autóban 2.-év után 2 héttel tönkrement az aksi. Első szervízem Nyíregyházán volt:Opel csősz! Nem tudtam, hogy milyen kultúrált és teljes mértékben alázatos egy cég! Le a kalappal! elmentem Kisvárdára az opelszalonba Ballai a neve. Vérlázító!
Minden alkalommal idegbeteg lettem. Lenéztek, ez a legsúlyosabb, csak mert nem hivalkodom a pénzemmel! Szervízre úgy érkeztem ,hogy max 1 deci hiányzott az ablakmosóból, persze a szervízszámlán egy doboz márkás mosólé szerepelt. Állították ,hogy jó az aksi pedig 3 szor kellett bikáztatni az autót, utánna lejárt a garancia: Kiderült, hogy cellahibás. Pénzért cserélték. De a legnagyobb gonoszság amit elkövettek, megbocsáthatatlan számomra.
Kiment egy tompított, bementem ,hogy egy izzócserét kérek, alig akadt valaki aki kicserélte, nagy ímmel ámmal, de a szervízes pofája, ahogyan nagyképűen beszélet és arcán az az unottság"nem vagy egy égőt képes kicserélni?" betette a kiskaput nálam. 2500Ft volt volt az égő! Mellé a seggem is kinyalhatták volna annyiért. A másik pofátlan dolog:
"gyere holnap d.e. a ködlámpaburkolatért, mert még nem vittük be a rendszerbe"..másnap délután mentem: "Nem baj ha nem adok róla számlát, mert még nem vittem be a rendszerbe" Kérdeéztem: Kapok kedvezményt, márha nem ad számlát? "Néz rám nagy szemekkel:Nem! mondtam neki: Akkor vigye be a rendszerbe és adjon számlát.
Lehet,hogy az autó nem olyan rossz, ahogy értékeltem, de elkeserítő, ahogyan az emberrel bánnak, mert csak egy corsa-m van, vagy amúgy is ilyenek? De egy biztos, hogy kényelmetlen az autó és instabil! a kanyarokban dőlök benne, mint egy motorral, mert félek, hogy elszáll!
- lamdbaszonda, akkumulátor
Kisvárda Opel Ballai