Eleanor, a zöld szörny
Új korától kezdve én használom, tehát én járattam be, az én stílusomhoz igazodott.
Fogyasztása eleinte 5.5-6 liter volt, aztán folyamatosan emelkedni kezdett, aztán 8 literes fogyasztásnál a szerviz végre kicserélte a légtömegmér?t, azóta a fogyasztás 6-6,5 literre visszaesett.
Egyébként probléma nem nagyon van vele, teljesítményér?l csak annyit, hogy mellette 1,6os 307-sel szoktam menni, amellett egy csiga, de szerintem 1,2-t?l ez igy van rendjén.
194 cm magas vagyok, de így is tökéletesen elférek benne, mögém még befér egy 175-180cm-es ember.
A futóm?ve eléggé el van túlozva, szerintem nagyon jó, bár a budapesti utak így 27e km után éreztetik a hatásukat, egyre több helyr?l hallani zörgéseket. Most kellett cserélni benne a bal els? stabilizátorrudat, mert az már elég er?sen kopogott, azóta viszont a kormánym? fel?l jön vmi kopogás.
Szeretem az autómat, amiben benne lehet, hogy ez az els? autóm, és ha esetleg vmi okból meg kell válnom t?le, nagyon nehezen fogom elengedni. Ez reményeim szerint évek múlva lesz csupán, amikor nagyobb, családi autót kell vennem.
- Eddig a kötelez? szervizeken kívül cserélni kellett a vezérm?láncot (visszahívási akció), a légtömegmér? (garanciális csere, egyébként 80e), bal els? stabilizátor.
Opel Di-fer
Opel Interat