Corsa
A lényeg, hogy garanciális volt az autó, amikor szervízbe vittem, hogy csúszik a kuplung!
Megnézte a garanciás srác: kuplungpedál csere, de ezt is elhúzták 2 hónapig, végül januárba megtörtént a javítás. Februárig volt garanciális az autó. De februárba újra előjött ugyanaz a probléma mint korábban. Ekkor a garancia lejárt, úgy vittem vissza, hogy csinálják meg rendesen, mert nem az volt a baja, amit cseréltek! Nézzék meg!
Megnézték, szétszedték (tartott 2 hétig) kiderült, hogy a kuplungtárcsa a hibás, elégett! De ez már nem garanciális!!!!
Ez a felháborító!
Ha valamit elba...nak garanciába, húzzák-nyúzzák a dolgot addig amíg lejár a garancia, majd fizessél borsos összeget a javításért!!!!!!!! Ez az ő hibájuk volt, mert már januárba, amikor még garanciális volt az autó, normálisan szét kellett volna szedni, és megcsinálni!!!!!
Most, a teljes kuplungcsere után hibátlan az autó, talán egy kicsit magasan fog a kuplung! Ennyi!
- kuplung pedál, majd a tárcsák is elégtek
Opel Dunapentautó
(a szerelő jó, csak a garanciával szívóztak de rendesen, végül fizethettem 130 ezret!!!!!!)
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | clio | Következő autója? | – |