A kis méregzsák...
Na megvettem az 1.3 CDTI Corsát az 1.0 benzines után... Ebben már van el. ablak, központi zár, gyári riasztó, ködlámpa, szervókormány,cd-s, mp3-as magnó-kormányról vezérelve,digitális klíma,gyári sötétített üvegek,16"-os gyári alufelni(195/45 R16), állítható kormány és ülés, és a legfontosabb: a dízel motor! Alig vártam, hogy a kis olasz 70 lóer?s 170Nm(!) nyomatékos autómat kipróbáljam és megmondom ?szintén: rosszabbra számítottam! Kb. 1800-as fordulattól elég rendesen észrevenni az er?t a kis méregzsákban, de sajnos csak kb.2800-as fordulatig. Viszont az a kis id? sok mindenre jó ám a piros lámpáknál is... A futóm? nálam csillagos ötös! Lehet, hogy a 195-ös gumik miatt, de nagyon ráragasztották az útra! Az elektromos ablakok szekvenciálisak, egy gombnyomásal le lehet engedni. A digit klíma tökéletes id?járást biztosít télen-nyáron egyaránt. Egyel?re nem tudok rosszat írni az autóról, ha csak az nem számít annak, hogy nálam 6 liter alatt még nem fogyasztott, akármilyen óvatosan is jártam vele. A tesztekben szerepl? 3,7 literes fogyasztás vicc. Jó lenne, ha egyszer csak öt alá is menne... Na mindegy, ezt még ki lehet bírni. Kicsit azért félek az olasz motortól, de remélem nem lesz vele semmi komoly gebasz.
- Még szerencsére semmi gond nincs vele!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 12000 |