Paráppáppáppáá... I´m lovin´ it...
Szerelem volt els? látásra, kiegészítve annyival, hogy ez a szerelem még a mai napig is él. Nagyon virgonc (bár ahogy korosodom, ezt a tulajdonságát egyre ritkábban használom ki), városban szinte verhetetlen, de autópályán is megállja a helyét. Meghálálja a gondoskodást, még sosem hagyott ott sehol.
A legérdekesebb motívuma: Bár az autó már elmúlt 9 éves, az akkuja még gyári!
- Kipufogó (örültem, amikor a gyári 8 év után elfáradt, Remust vettem helyette).
- Vízpumpa elfáradt 78,000 km alatt, kikezdte a bordásszíjat is, de szerencsére ez utóbbit meghallottam egy indításnál, így sikerült a nagy bajt megel?zni, megúsztam 55,500-ból a bordásszíjat, vízpumpát, ékszíjat, görg?ket.
- Megadta magát a fényváltó kapcsoló is, a gyári 8 évig bírta, a helyette beszerelt utángyártott még 12 hónapig sem, ekkor vettem egy gyárit, és bereléztettem a tompítottat.
Opel Maxabo (Bécsi út), tragikus kezdés után (a határid? legeslegvégére leszállított autó nem tartalmazta a megrendelt extrákat, de még a gyári specifikációnak sem felelt meg) sikeresen alulmúlták magukat: Az autó az els? éves átvizsgálásán, a szerviz területén szerezte be máig is egyetlen komoly sérülését, a bal elejét lezúzták, mert állítólag "lecsúszott a kolléga lába a kuplungról". Bár bevallásuk szerint gyári technológiával fényezték újra a javított elemet, az elem színe a mai napig sem "érett össze" az autó többi részével. Természetesen ez volt utolsó látogatásunk a márkaszervizben, kérésünket (mi egy sérülésmentes autót vittünk be olajcserére, ilyet szeretnénk visszakapni) a mai napig sem teljesítették. Opel Magyarország sem foglalkozott velünk érdemben.
Autó Stúdió, Budapest XI. Nagysurány utca, mindenkinek bátran ajánlom ?ket, azon ritka helyek egyike, ahol csere helyett inkább javítani próbálnak (már amennyire ez még lehetséges), sosem végeznek el felesleges javításokat, ha menet közben valamir?l véletlenül kiderül, hogy nagyobb a gond, mint els?re látszott, felhívnak, és tájékoztatnak a lehet?ségekr?l, szóval mintaszer?ek.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | Valami hétüléses... B?vül a család. |
Verdikt | (8.2/10) |