Morgós kis városi szépség!
Nagyon jó kis autó, városban tökéletes 60 km/h-ig, utána igencsak gyenge, de azért sikerült megbüntettetnem magam párszor. Igazából a márkája, a színe és az ára miatt vettem meg és nem bántam meg, nagyon szerethető autó. Előzni TILOS vele. Mindenhova elvisz 120-130 között, igaz kell neki egy kis idő míg eléri ezt a sebességet, egyszer sikerült 145-öt menni vele, (azóta megdőlt: érdi lejtő vége: 173 km/h, nem ajánlom senkinek). Négyen megjártunk vele egy olaszországi síelést is, nem volt kényelmes, de ezt kompenzálta, hogy négy emberrel, fullra rakva, a tetőn négy léccel és egy borddal több mint 700 km-t mentünk a 40 literes tankkal.
A három henger miatt kicsit remeg az egész autó, de nagyon vicces hangja van a három hengernek. A csomagtartója meglepően nagy a az autó méreteihez képest, és a dönthető utasülésekkel mindez megnégyszerezhető.
Nagyon olcsón fenntartható autó: láncos motor, kis fogyasztás, olcsó biztosítás, olcsó alkatrész (kivéve vízpumpa, mert össze van építve egy csomó más cuccal).
Kicsit soknak tűnhet a hiba lista, de ha az előző tulaj karbantartotta volna ez mind nincs, az olajgombát kivéve, abból két év alatt megeszik egyet.
- Olajgomba 3600 Ft:), mondjuk csak fél évig bírta. - Vízpumpa 35000 Ft munkadíjjal. - Kézifék 10000 Ft. - Megint olajgomba (márkaszervizben, gyári), motormosással, olajjal, 2 év garanciával, 20 perc alatt 5400 Ft. - Rozsdásodik a csomagtartó ajtó => 35000 Ft. - A jobb oldali ablak szorul.
Barkász szervíz
Opel Danubia