Megbízható városi szürkeség
2003-ban került hozzánk az autó 3évesen 20ezer kilométerrel, ismert előző tulajdonostól 1 bácsitól, aki újonnan vette, tehát eléggé tiszta az autó előélete. 5ajtós de a hellyel valahogy nem vagyok benne megelégedve (én 180cm), hosszú távon fárasztóak az ülései, mazohistáknak ajánlom 150km-en felüli távot egyhuzamban végigülni. Az autó dinamikája városban éppen elég, de onnan kiérve elfogy minden magabiztossága. A végsebessége sík úton 1személlyel 175 óra szerint, ennél nem kúszott feljebb soha a mutató. Nem éppen kíméletesen 8-at eszik városban és azon kívül vegyesen, de produkált már 6-ot is (anyám alatt). A menetzaj 110-nél kezd előjönni, ennél nagyobb tempónál csak hatványozódik. A kötelező szervizeken kívűl 3 év alatt a légtömegmérőt kellett benne egyedül kicserélni, semmi több. Az autó megtorpant 1-2 másodpercekre elinduláskor, folyamatos haladáskor...stb. mikor a légtömegmérő elment benne sz@rni, elmondtam a problémát a szervizben (4031 Debrecen Klassz Autóház Balmazújvárosi út 6/a), mire jött a hozzértő válasz: ´ez 16szelepes autó, ezt forgatni kell, hogy menjen, azért torpan meg, mert nem forgatják rendesen´. Kis híján a összevesztem a túlképzett szerelővel, azóta se járt ott az autó. Mindent összevetve megbízhatónak tartom, de B-s Corsám mégegyszer nem lesz, az tuti.
- Légtömegmérő
Opel Klassz Autóház 4031 Debrecen Balmazújvárosi út 6/A
Egy mátészalkai opel-mester
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2000 |
Teljesítmény | (5) | Km vásárláskor | 20000 |
Előző autója? | Clio | Következő autója? | rejtély, de valószínüleg német lesz |
Verdikt | (4.4/10) |