Autók » Opel » Corsa (1993-2000)

Corsa 1.4 Si Joy

Megbízható méregzsák

másfél éve vettem egy 1.4si-t. nagyon megtetszett a fekete szine, a piros szürke plüss belsö, és a piros számlap na meg perrsze a hozzá tartozó p?iros gombok. elöször egy olajcsere, olajszürö csere,vezérmüszij csere volt. apám carismájához viszonyitva pont fele annyiba került. kb 30ezer ft. 1év alatt 40ezer km-ert mentem vele. semmi komolyabb baja nem volt. pedig gyilkoltam rendesen. gyorsulási versenyeken heti rendszerességgel indultam, lámpáknál padlógázzal indultam és persze végsebességet probáltam. autópályán lejtön 200km/h mutató kifeküdt. egyenesben sajnos 180km/h-nál megált. kettesben 90-ig gyorsul az autó. az egyes kicsit rövid lett 50-nél már letilt. az egyetlen bajom az autoval hogy eszi az olajat és a hütövizet is elnyeli egy-egy nagyobb indulásnál. 2-szer szakitottam le a lökháritomat parkolásnál. 1db elsö lökhárito fényezéás nélkül 5000ft!!!! hátso lökh. 6000!! 4 uj gumit is kellett cserélni 165/75 r13 darabja 12ezer ft. miután eszi az olajat igy nem veszek bele drágá iogy egy 5literes csak 3900ft-ba kerül. egy elnyühetetlen kis méregzsák. komolyabb baja még sosem volt. városban 5-6 literrel ellehet vele járni autópályán egy 10-est megeszik. 120-tol tulzottan nagy a motor zaja.elveszi az autopálya élvezetét. 140-töl kicsit elhallgat. 86 lóerö és 800kg.szerintem egy nagyon megbizhato auto. bátran elmernék vele indulni hosszabb utra.

- bal oldali kormány összekötö, hengerfej tömités, elektromos hibák.

otthon, garázsban szereltük

Fenntartási költség (10) Évjárat 1994
Előző autója? Következő autója? calibra 16v
Verdikt (8.7/10)

Opel Corsa 1993 (2000 - 2000)