Kis autó kis motorral, városba tökéletes
2003. decemberében vettem az autót karácsonyi ajándékként. Ekkor 6 éves volt és 72.000 km volt benne. Magyarországon került el?sz?r forgalomba, szervízkönyves volt. Felszereltség: kpzár, elektromos ablakok elöl (f?leg hogy 3 ajtós), 6 hangszórós rádió, metálfényezés El?ttem 2 tulaja volt az autónak. A 2 tulaj egy családból volt.
Tökéletes állapotba vettem, saját hibámból sikerült egy pár karcot összeszedni a lökhárítókon (els? autóm). Az 1000-es motor (53 Le) ezt a 840 kg-ot egész jól mozgatja. 3-as fokozatba a 120km/h-t viszi egy személlyel. A megtorpanásai egyáltalán nem tetszenek, mikor éppen el?zök visszagombolok 100-nál 3-ba nyomom neki és megtorpan :-(( de amikor elkapja "egész jól" meglódul.
Városban jól mozog, a kanyarokat igen szereti (165/70 R13-as Firestone abroncsok eredetik, tehát 8 évesek).
Én f?leg városban használtam így a fogyasztása nyáron 6.3l/100km télen 1 literrel több/100km. Hosszab távon nyáron teli csomagokkal 3 személlyel 5,2 l/100km.
Aki takarékos, olcsó, kicsi, MEGBÍZHATÓ autót akar venni annak csak ajánlani tudom a tapasztalataim alapján.
- 2 év alatt:
- izzó,
- a gyári akkumulátor (8 év után) Perion akkumulátor 8.000 Ft,
- ékszíj feszít? görg? csere (el?z? tulaj sara lett volna, rám hárult 25.000 Ft)
M+F Auto Toyota Kft.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1997 |
Teljesítmény | (3) | Km vásárláskor | 72000 |
Megbízhatóság | (7) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Seat Leon TDi 110 Le; VW Passat TDi 110 Le |
Verdikt | (5.5/10) |