Kicsi, olcsó autó
Az autó beváltotta a márkához kapcsolódó reményeket.Három éve vettük az autót. Az autón csak a kötelező dolgokat cseréltük,a kipufogó rohadás márkajelenség.Az olaj mindíg minőségi legyen,ne cserélgessük a márkákat,Én a GM olajat használtam egy alkalommal,8000 km utánn síkított a motor.A Metroban a Mobil-1 -es 7700ft 5 liter,azóta csak ezt használom.(Sok Opelnél lehet hallani a zajops szelephangot,ezt az olaj teszi).A motor egyépként tökélezesen működik,fogyasztása jó.A valtó nehezen kapcsolható.Autópályán odafigyelve,lehet vele haladni.Nem erre találták ki.A középső konzol izzócseréi ,1 napos munka.Soha többé nemszedem szét!Az autó filléres hibái mindennaposak.Az ülések hamar kikagylósodtak,nem 100 kilós emberre van méretezve,hátul biztos jó ülni ,a gyerekek nempanaszkodnak.Soha nemhagyott az autó cserben,az Ausztriai utat is bítra,nem úgy mint a derekam.Összességében az autót jóra értékelem.
- Kipufogócsere a katalizátortól kb.:25 000ft. Hátsó kerékcsapágyak és a fékek kb.:30 000ft SZílycsere és spanológörgő kb.:16 000ft. Kerékösszetartás beállítás kb.:4000ft.ablaktörlő lapát 4000ft : Összesen:79 000ft
A szomszéd autószerelő.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1994 |