Igénytelen, mindenes, családi öszvér
2008 tavaszán vette a húgom én meg a nyáron megvettem tőle. Kisvárosban és városon kívül használom vegyesen. Átlagban 5,6-ot fogyaszt. Elég jól megy. Magasabb fordulaton érzi magát igazán elemében, de nem hajtom. Kényelmes. Van bent elől két lufi, elektromos ablakok, központizár, gyári 6 hangszórós magnós rádió (ami nagyon jól szól), osztottan dönthető hátsó ülések. Sok praktikus dolog van benne, ami az előző Peugeotomban nem volt. Nagyon jó állapotban van. Csak a jobb hátsó ajtaját festették. Nemtom, mér? Nem nálam. De jó munkát végeztek vele. Van vezetett szervízkönyve, amit én is vezetek, meg mindenféle doku hozzá. Még a szla is megvan, amin vették. Nagyon jó a váltója, ellentétben azzal, amit itt néhányan írtak. Pontos, nem akad. Teszi a dolgát. Nem eszi az olajat sem a motor. Menet közben nagyon halk az utastér. Az ülések, kényelmesek. Elől elég jól tartanak. A kormány kellően vastag, jó fogású. Szeretem vezetni. A motorháztetőt nagyon ritkán nyitom fel. Csak néha megnézem, h megvan-e a motor? Még biztos hajtom pár évig, ha nem lesz vele gond.
- Egy 5000ft-os alkatrészt kellett a bal első futóműben cserélni a jóféle magyar utak miatt. Már nem is emlékszem, mi volt. Talán gömbcsukló.
Balatonmáriára egy ismerőshöz, aki anyagáron megcsinálta azonnal.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | 205 1,9D | Következő autója? | Még nem tudom |