Id?zített bomba!
En szemely szerint nagyon meg vagyok elegedve az autoval,nem sok gond volt vele es azok a gondok sem voltak dragag,nemet autohoz meltoan.A motorja tenyleg nagyon jo es eros csak ki kell fogni a jot,nehez olyat talalni,ami nincsen szethajtva.Ugyanis tenyleg nehez megallni,hogy az ember aki beleteszi a segget,nem nyomja ki a szemet.Tehat meg kell tanulni nem gyorsan kozlekedni vele.A karosszeriaja olyan mint egy 11eves autoe,de nem nagyon erdekel,egyszer arra is fogok kolteni,mert megerdemli.A feket is eltalaltak,vagyis jol fog,foleg a 195/50 R15 -os gumikkal.Ha fekeznem kell nagyot erosen nezem a tukroket,hogy a mogottem levo meg tud e allni.Utfekvesere sem lehet mondani,hogy szar,mert kanyarban nagyon fasza,meg nagy sebessegnel is,de mint minden autoval,ezzel is el lehet szallni.Fogyasztasarol csak annyit,hogy lehet vele ugy is kozlekedni,mint egy 1.6-os autoval,de lehet ugy is,mint egy 2.0-sel.Ha hosszutavon utazik vele az ember,eleg baratsagosan tud iszogatni,7l-rel el lehet vele maszkalni,de varosban ki lehet belole hozni 11l is.A gyari adat a vegsebessegrol 195km/h,de en mentem vele kicsit tobbet,mint 200,de ez az elektronikus beavatkozasnak koszonheto,ami nagyon jo dolog,bar furge az auto alapbol is,a chipnek koszonhetoen a max nyomatekot mar 1600-as fordulatnal leadja,ami nem tudom,hogy hany Nm,de sok ,mert nagyon megy.Sok nagy autot alaztam mar vele.Kb 135LE,hisze a hengerenkenti leomlo nagyon megdobja ugy a loerot,mint a nyomatekot+kapott egy direktszurot is,ettol brutalis hangja van,mint egy 2.5 V6.Szoval en jol bevasaroltam vele.Nagyon fasza kis auto,szerintem,ha valaki kiprobalja nem fog csalodni benni,hiszen a neve arulkodik a teljesitmenyrol.Ez egy igazi GSI!!!
A motort nemreg felujitattam,mert valoszinu,hogy mar kivanta.Errol csak annyit szeretnek irni,hogy minden ki lett cserelve,cspagyak,szelepvezetok,szelepek,dugattyuk,vagyis ahogy egy motorgeneralt meg kell csinalni.Eddig 1160km van az motorban.Semmi szelephang,semmi mellekzorej.Egy deka olajat nem eszik.Igaz,hogy 290000ft-ba kerult,amit nagyon olcson megusztam,mert ebben benne van a hengerfejpolirozas is,tehat ha ezt opelszervizben csinaltatom meg kb. 400000ft is lehetett volna!!!Ami kurva sok szerintem.Mar most erezni,hogy milyen eros a motor.Na ennyi csasztok!
- Csak a kopó alkatrészek romlottak el rajta,pl.vezélym?szíj,ékszíj,légsz?r?,fékbetétek.Nem drága dolgok,középosztályba sorolnám az árat.
Saját szerel?m van.13éve benne van a szakmában,szóval profi!És ami a legfontosabb,nem húz le pénzzel!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1994 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 122000 |