Fekete drágaszág
Ahogyan egy másik corsás ítéletben olvastam: akinek nem a helykínálat számít, annak tökéletes! Városban jól lehet vele közlekedni, de kiérve a házak közül sem jön zavarba (nekem 170 km/h hungaroring célegyenes), mivel 910 kg-jához 90 LE párosul, ami nem rossz :-) ´97.12. havi autóhoz képest szerintem mindennel fel van szerelve, ami szükséges kivéve talán a biztonságos pohártartók :-) Amik viszont vannak: belülr?l állítható tükrök, elektromos ablakok elöl (nekem 3 ajtós, tehát hátul nem is lehetne), hátsó ködlámpák, vezet? és utasoldali légzsákok, szervókormány, központi zár, 1/3-2/3 arányban dönthet? hátsó ülések (most sincs mindenhol :-)). Mi egyszerre 2-en, max. 3-an utazunk, így a corsa tökéletes, hisz egy ember azért még b?ségesen elfér hátul, akár keresztben is. Kicsi, keveset fogyaszt (aránylag), olcsón fenntartható, de mégis megy, ha odalépsz neki! Nekünk nagyon bejött!
- 1997.12. havi a drágaszág, és én 2003.05. hóban vettem birtokba, azóta az éves utántöltéseken (olaj, egyéb folyadékok) kívül a hátsó kipufogódobot kellett cserélni rajta (a vétel után kb 3 hónappal, bár az üzletelésnél is fura hangja volt, a szervizes átvizsgálásnál azt mondták semmi baja)+vezérm?szíjat is (bár elvileg pár hónapja lett kicserélve az kötelez? szervíz alkalmával>vezetett szervízköny). Ezt a két dolgot azonban betudtam a használtautó vásár buktatói közé, és ennyi.
Corsákban Peti a KIRÁLY!!!!!!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | 1.1 kombi | Következő autója? | Ha lesz, akkor dízel corsa |