Corsa 1.4 16V -A mercigyalázó
Ez az a b?vos szám amit a corsa tulajdonosok figyelmébe ajánlanék ->170ezer km <- eddig csak olajat kellett benne cserélni na meg gumit venni rá, semmi baja nem volt a kis dühöng?nek viszont azután jöttek a gondok.
170ezernél 250ezer forintos nagyszerviz. mondhatni nagyonnagy.
A motorban kicserélték az összes szimeringet tömitést mert nagyon kormos volt a belseje, mondhatni olyannyira hogy már besem indult. Na ekkor kellett dönteni költünk rá vagy eladjuk.
Megtartottuk mondván minden autót kell szervizelni eddig nagyon pöpec volt gyorsult mint állat -90LE 900Kilogramm hát nem egy rossz arány- praktikusan tudtam pakolni, ellehet vele mászkálni.
Osztom a többiek véleményét miszerint fiataloknak való autó.
Leginkább a gyorsulása miatt szeretem 3as ban lövöd a sort
ebben a sebességfokozatban mehetsz 20tól százhúszig nemkell váltogatnod olyan mintha autómatád lenne.
Édsanyám leginkább igy használja gondolom ezért fogyaszt alatta többet.
Ha szeretsz néha gyorsabban menni a 100nál ajánlom hogy legalább egy 185ös gumit vegyetek rá mert ha hátul kisebb van nagyon teszi a seggét kanyarokban viszont elöl nekem csak 175 ös van mivel elég gyenge az els? futóm?ve és nagyobb kerékkel remeg a kormány.
Összességében pöpec kis verda és ahhoz képest hogy csak rövid utakra használjuk max 100 km elég tartós is.
- -A nagy motorfelújjítás 170ezer kilométernél 170 ezerért minden tömités vizpumpa apró kütyü Els? fékbetétek, tárcsa, munkahenger természetesen vezérm?szij egyéb szíjjak feszít?k
- Na meg egy hátsó kipuff dob
- -195ezer kilométernél kipuffogógáz elvezet? verél? pasz szelep 50ezer pénz
- -210 ezer kilométernél gyujtáskapcsoló betét-> indítómotor
- 50ezer pénz de ez már nem gyári
- összes csapágy 45ezer pénz
Magocsa Mátészalka
itt is vettem
Lehúzósak de kicserélik amit kell (remélem :-))
Cs?sz Nyíregyháza
Itt ismer?s van szerintekm ?k is jók ha van kedvük dolgozni
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | Kocka Kombi | Következő autója? | Volkswagen Touran TDI |