Autók » Opel » Corsa (1993-2000)

Corsa 1.0 12V swing

A csajok kedvence

Amikor megvettem az autót, sok minden nem m?ködött benne, valamint voltak apró motorikus bajai. Ezért a volt gazdája visszaadott 50000 Ft-ot (egy volt baráttól vettem, akiben megbíztam, kiderült kár volt), amit megtoldottam még 20000 ft-tal és azóta, gyakorlatilag hibátlan az autó, csak egy flexibilis cs? kellet bele, munkadíjjal együtt 10000 Ft-ért. Azt tudom mondani, hogy bár az elején kétszer megbántam, hogy megvettem a Corsát, de Mo-on az a baj, hogy az emberek sajnálják a kocsijukra költeni a pénzt, ezért sokkal rosszabb m?szaki állapotban vannak, mint azt a koruk alapján gondolnánk. Így miután én is egy ilyen autót vettem, de nem sajnáltam rá a pénzt, egy teljesen jó állapotú Corsával rendelkezem, ami tökéletesen megbízható a mindennapokban. Persze nem állítom, hogy minden szemét autót újjá kell építeni, de ha az alap nem rossz, lehet rá építkezni, vagy vegyünk új autót.

- kipufogó

Fenntartási költség (8) Évjárat 1998
Előző autója? Renault 5 Következő autója? Honda
Verdikt (5.8/10)

Opel Corsa 1993 (2000 - 2000)