A Corsa
Opel Corsa 1.4. Igazából sokat nem is lehetne írni róla, egyszerűen marha jó autó volt. 3 ajtós, gyári alu kerekek, ablakemelők, metál fény, egy Suzuki után gondoltam minőségi váltás lesz. AZ VOLT! Egyszerűen nem tudok róla rosszat írni, max annyit, h akitől vettem, az is tekertette az órát márka szervizben, aztán megtaláltam azt aki konkrétan véghez is vitte a műveletet. Ennyi baja volt csak. Gondolt egyet, kiakadt a km számláló, mind a kettő és megszűnt számolni. Nem is baj, úgyse érdekelt a fogyasztása eladásnál meg majd meglátjuk. Simán vitte a 160-at, igaz kicsit kapaszkodni kellett a kormányba. Fogalmam sincs mennyit tehettem bele, lévén h nem számolt, saccra voltak meg a szervizek, amikor gondoltam akkor ment szervizbe ( nem jártam vele nagy távokat ) de nem panaszkodott. Ennél az autónál nem derültek ki más hibák mint a korábbinál, jöttek megnézték elvitték. Jó pár évvel később láttam valahol Solt környékén, jött szembe, még mindig szép állapotban volt, aki megvette jól járt vele, leszámítva a km óra hibáját.
- km számláló, nem is csináltattam meg
egyénileg
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1994 |