Nekem nagyon bejött amire kellett
Eddig semmi probléma ezzel a szekérrel. Az előző Combóhoz képest a nagyobb felni és az erősebb motor még pozitívabbra változtatta a véleményem. Némi gyári extra csak fokozta a vezetés komfortját.
Az előző Combon volt kétszer motor javítás, az elsőt benyelték szavatosságra, bár nem volt már rá garancia, a kopó alkatrészeket fizettették ki, így olcsón megúsztam. A második javítás már közel 500 pénzt igényelt. 180 000 km-nél cseréltem. Talán az országjáró munkámmal kicsit csatakosra hajtottam a 75 lovat. Most 100 lóval próbálom, hátha tovább tart. Olyan előzéseket is bevállalok amiért korábban az életemmel kellett volna fizetni.
Jól pakolható, tágas belső tér, jó a hátsó ülés lehajtás. Partnerhez és Doblóhoz képest nagyobb is, bár a centi elővételéig mindenki magabiztos volt eddig :) Kívülről kicsi.
Tetszik a gyári riasztó-központi zár kombináció.
Erősebb fékrendszer a korábbi változathoz képest igen pozitív.
Amikor "átraktam a táncoló Elvis figurát", egy egészen új vezetési tulajdonságú autót találtam a régi külsőbe rejtve.
185 centis magasságomhoz és a derékfájásom elhárítására igen jó az ülés, a pedál és a kormány pozíció. Az ülésfűtés télen minden pénzt megér.
Nincs gyári rács, ezért egy Astrából való kutyarácsot alakítottam át arra a célra, hogy a hegesztőpalackok a szerszámok társaságában ne repüljön ki az első szélvédőn.
Oldalajtó vezetősín egy-két év alatt rongyos lesz.
- Elektromos ablak szorult, telefonos segítség a szerviztől: szilikon spray. Azóta jó.
Maxabo
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2008 |