Ergonómiai fosadmány
A motor és a futómű rendben van, de vezetni szívból utálom. Mégpedig azért mert nem lehet az autóból rendesen kilátni óriási holt tér van az A oszlop és a visszapillantó tükör mögött, simán elfér mögötte egy személyautó, kerékpárosról és gyalogasról nem is beszélve. Szerintem egyszerűen életveszélyes módon van kialakítva, legalább az ülésen lehetne emelni -akkor a visszapillantó felett át lehetne látni - de az nem állítható pedig már a B combón is lehetett. A nepellenző semmit nem ér hiába hajtom le ha szembe süt a nap olyan magasan van nem takar semmit, kifolyik az ember szeme. A fűtése is nulla télen -10 fokos reggelen kb. 20 km után kezd meleg lenni az utastérben. A fényszóró szintén egy nagy nulla. Nincs elég tárolóhely a fülkében. Céges autó muszály ezt vezetnem de nekem ingyen se kéne, pedig a B combót a kifelyezetten gyenge motorja ellenére szerettem, mert kényelmes és praktikus volt a fülke. Ja és tökéletesen ki lehetett belőle látni. Láttam már olyan balesetet is amit egyértelműen az okozott, hogy a combo vezetője nem látta a másik autót a böhöm A oszlop ill. visszapillantó által kitakart tér miatt, és már nekem is okozott néhány kellemetlen pillanatot de szerencsére én megúsztam.
- az ajtózárak rakoncátlankodnak néha egyébként semmi
OPEL SAJÓ MISKOLC drága, lassú, felületesek és elég tréh munkájuk van
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 52000 |