Autók » Opel » Combo (2001)

Combo 1,7 dti Y17DTL motorkód

a filléres fenntarthatóság és a józan ész kompromisszuma a nagy megbízhatósággal együtt..

123000km el vettem az első személy combót(4 db van 1 benzines 3 Y17DTL dízel)
1. combo: 125000km vásárláskor most 335000km van benne ami romlott adagolóelektronika (42000ft az új má kapható az 80000ft lenne)futómű, generátor szétkopott(utángyártott iskra van benne az igen jó 46000ft) váltórudazat kb 3000ft. 70% ban Bp amit kapott ez a nyomorult az nem semmi.10e km-ként mannol 5w40 olaj minőségi szűrők. Mai napig használjuk , -20 fokban is pöcce indul. Erős nyomatékos lett hála egy kis computer átírásnak és emellett még kevesebb lett a fogyasztása is.

2. combo? ugyanez mint a fenti csak teher változatba. 212000km el vettük gombokért,adagolóelektonika hibásan az megoldva,azóta ment 112000km ert 1,5 év alatt ez a futárautó ami hiba volt a kp-i motorvezérlő is megadta magát (65000ft volt a vezérlő és az átprogamozás) más nem volt vele csak a szokásos kopó dolgok.

3. combo ugyanez mint a 2. combo az eddig 80000km-ert ment hiba nélkül most 288000 van benne

vagyis a 3 combo Y17DTL..... se porlasztócsúcs se egyéb motorhiba. Ráadásul mind ép karosszériás nem rohad- és friss vezérlés volt vételkor mind a 3 autón tehát arra sem kellett költeni rögtön

4.combo 1,6 benzines nincs vele baj de ótvar a dízelekhez képest és 9 litert zabál . Ő a tartalék ha valamelyik dízel kidőlne.

Mindegyikkel egy baj volt még a hátsó dobfékek de pofa munkahenger dob kb 40000ft/ autó ez is igen vállalható.
Egyik sem csilivili nincs benne csoda a-ból b-be leviszi az embereket de azt szinte mindíg tudja és olcsón.

- Komplett futómű kománygéppel Monroe.... ez tényleg jó anyag munkával kb 90ezer - nyilván a kopó dolgok ezenkívül de más nem volt(adagolóelektronika 2x 1x megcsinálták garban amikor már 130000km-ert ment a felújított)

Saját ismerős 10-es

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Előző autója? H1 crdi Következő autója? ugyanilyen használt dízelek csak lassan kivesznek
Verdikt (7.6/10)

Opel Combo 2001