Fapados traktor
Véletlenül vettem meg.Egy cégé volt,akik nem igazán hajtották,súlyt nem vittek vele.Viszont totálra törték és hanyagul csinálták meg,ezért a szél befújt az ajtóknál.Az ISUZU motor teljesen hibátlan,igaz elég keményen jár,mivel direkt befecskendezős.De ezért nagyon keveset fogyaszt,még nem volt olyan terepjáróm,ami ilyen gazdaságos volt.Amikor hoztam haza észrevettem,hogy TD létére elég gyenge,egy 80 LE-s motornak jobban kéne húzni.Itthon következett a légszűrő+gázolajszűrő csere,amit szerintem évekkel ezelőtt cseréltek utoljára.Ettől már egy fokkal jobb lett,aztán az adagolón adtam neki + üzemanyagot.Ettől egy kissé jobban füstölt,de csak padlógázas gyorsításnál,viszont már nagyon jól ment.Az autót trélerezni és bontott alkatrészek szállítására vettem.Erre tökéletes volt.Viszont eléggé kényelmetlen volt,főleg a "kenyérszervós" kormány.A motorjával semmi gond nem volt,nem ette az olajat és -15 ben is pöccre indult,nagyon megbízható volt.Egyszer voltam vele Észak-Németországban.100-al utaztam,de azt hegyen-völgyön nagy utánfutóval.Terepen nem volt a legjobb,összkerékhajtásban kanyarodva ropogó hangok jöttek a hajtáslánctól.Sárban sem igazán volt jó,igaz a gumik kb. 50%-osak voltak rajta.A fordulóköre is hatalmas.Aztán egy év múlva eladtam,mivel már nem volt rá szükségem.
- SEMMI!
Saját magam szereltem.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1995 |
Előző autója? | Cherokee 4,0 i 1992 | Következő autója? | Toyota Tercel kombi 1,6 i 16V 4WD 1990 |
Verdikt | (7.1/10) |