Autók » Opel » Calibra (1990-1997)

Calibra 2.08V

Vigyázat:FŰGŐSÉGET OKOZ

Egy szombati napon megcsörren a telefonom azt kérdezik megvan-e még az auto,azt felelem igen, BÁR NE TETTEM VOLNA! Belebetegedtem 5-évig imádtam dédelgettem,és most elfecséreltem,az oka a családra valo hivatkozás.Egy három éves fiam van.Pedig nyaralni jártunk vele mindig elfértünk a csomagokkal,soha nem hagyott ott sehol.Dehát az asszony nagy úr,eladtam a kocsit.Mekkora egy BAROM vagyok! Azt azért tudnotok kell hogy a felsorolt cserélt alkatrészek nagy része még használhato lett volna.Cserélyük csak az én mániakus felujítási vágyam álldozata.Most az autóról egy két szót,fogyasztása tényleg 6,5-7l.A 16-szelepes vectrával 8,5-alá nem tudok menni.Azért is jo választás mert jo az allkatrész ellátás megfelelő áron.És a forma időtállo.Az ablakkeret nélküli ajtoval nagyot lehet villantani.Igazi csajozos auto,de azért látni és láttam egy két ritka szar példányt.És ha valaki ilyen autot vesz,vigyázat!FŰGGŐSÉGET OKOZ.

- hűtő,féktárcsa,fékbetét,vízpumpa,gumi és műanyag csövek,első és hátsó lengéscsillapitók,két also támaszgömbfej,kézifékbovden,hozzá fékbetét,gyujtokábelgarnitura,katalizátor,középső és hátsó kipufogodob toronycsapágyak,tömítések,szimeringek,egy garnitura nyári egy garnitura téligumi,két hátsósárvédőlyavítoiv,azt hiszem ennyi.

Bodis Zoltán Marcali,és kébzetségemnél fogva magan javítottam.

Fenntartási költség (6) Évjárat 1990
Megbízhatóság (7) Vezetett km 32000
Előző autója? 33 Következő autója? opel vectra b 2.0cd16v
Verdikt (6.9/10)

Opel Calibra 1990 (1990 - 1996)