Szerelem első látásra!!! Maradandó!!!
Ő volt életem 2. autója.A meglátni és megszeretni elven vásároltam meg.Praktikus dolgokon nem gondolkodtam el:)))
1992-es calibra volt az enyém, nő létemre fontos volt a biztonság, amit ebben az autóban maximálisan éreztem.
Minden egyes alkalommal amikor ránéztem csak gyönyörködtem benne, és a hangja.......hm...
Neon fények voltak a belsejében, a spoiler is egyedi volt rajta.
A problémák ott kezdődtek, hogy nagyon le volt ültetve, ezért parkolni nem volt egyszerű, közlekedni sem.Komárom-Esztergom megye össze kátyúját számon tartottam, hogy le ne szakadjon a spoiler:))
Klímát sem lehetett bele szereltetni, mert egyedi karosszéra volt a drágaságom.
Tehát télen azért nem lehetett vele közekedni ,mert hótoló volt, nyáron pedig azért mert szauna.
SZóval én 2 autót tarottam egyet nyárra és télre,meg a Calit őszre és tavaszra:)))Gondoltam veszek a 2 helyett 1 normálisat.
Ezért adtam el,de a mai napig fáj érte a szívem,mert autó kortalan.Olcsó,és sokkal drágább autók nem nyújtanak olyan élményt mint ez a kis szuka.
Hát uraim, gyorsulásról meg ilyenekről én nem tudok írni szerintem jól gyorsult,de nem vagyok jártas ebben:)
Amint találok mégegy ilyen egyedi gyönyörűséget veszek újra!!!
Ja igen elfelejtettem.: Ráz is, meg minden, de nekem még ez is hiányzik.
Ami még nekem nagyon szimptikus volt,hogy sportautó létére rendkívül nagy a beltere és a csomagtartó is.
Shoppingolásra tervezték:)))
Még valami: Kanyarokban annyira fekszik autó,hogy az valami fantasztikus, párszor majdnem elszálltam mint a győzelmi zászló a másik autómmal,mert az nem képes ilyenekre:))
A képen a hűtős incidense látható a kicsikének.
Buék mindenkinek.
Andy