Sötét ördög
Leszerelés után vettem 11 évesen.Akkor még elég ritka volt és feltűnő jelenség.Egy millióért vettem.Most 250ezerért számolták újba.iszonyú kényelmes,és a fiatalságom nagyrészét benne töltöttem,illetve alatta.Szépen kilakatoltattam,lefújattam,kapot szakadás mentes kárpitokat,meg elég komoly hifit,alufelnit és megkel hogy mondjam,ilyen gyönyörű autóm sose lesz mégegyszer.Tavaly nyáron hagyot elősször cserbe,de azóta(kb300000ft)után még mindig rosszalkodik.Igy pár hónapos gondolkodás után beláttam,hogy megéret a cserére.Nem igazán akarták beszámolni,de miután meglátták rábólintottak.Jól fekszi az utat és a kanyarokat,és iszonyú nyomatékos a motorja.Ha ésszel megy az ember 8literrel megelégszik,persze ha jó rajta minden.Ez a mai tháliákhoz képest nem rossz.vannak aprób hibái,és nem mai konstrukció de én nagyon szeretem,és azért nem bánom hogy egy kicsit várnom kell mig megjön az új.Egy Ford Fiesta 1.4TDCi re cserélem.Szivem szerint megtartanám néha elővenni csapatni.
- Hát hol is kezdjem.A tompitot projektor.Puntóé jó bele egy huszas és sajátkezűleg csináltam.Komplet motorgenerál,plusz egy halom elektronika(2db lambdaszonda stb)Elektromos tető,abs,szervó,me egy halom alkatrészt cseréltem
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1991 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 120000 |