Országúti ragadozó
Az elején kezdem világ életembe vw-fan voltam opel be nem jöhetett a portára! Aztán pillanatnyi elmezavaromban vettem 1 Calibrát. fiat bravot akartam de mögötte állt ő 1 fehér lepukkant gép 95-ös 8 szelep. Lógott a lökös a supersprint verte az alvázat ott is hagytam. 2 napra el is tünt a kereskedésből ám mikor visszahozták mintha kicserélték volna minden pászolt semmi sem lógott. Ekkor már megért 1 próbakört csak az autót figyeltem meg az utat mikor felváltottam 5be akkor néztem rá elöször a KM-órára 150-et mutatott. 5 perc mulva megvettem. nem tagadom beleszerettem sok jó autót vezettem de csak opelt veszek. Nem azért mert ez a világ legjobb autója mert nem de olcsó megbízható és még szép is vw be nem jön a portára. Most van 1 isuzu B Vectrám is ami 5litert eszik de a calibra az isten!! Hosszú távon stabil 110 6,3liter. Egyszer 1 kézzel fogtam a kormányt mint a vagányok(persze pályán és németbe:) és magyaráztam haveromnak ő meg a majrévasat markolta kiváncsi lettem a sebességemre amit nem láttam a kezemtöl de 5500-at fordult megfogtam a másik kezemmel is a kormányt akkor láttam 220-al mentem pedig 115 lovas gyárilag 205 a vége. akár hova mentem mindig utánam fordultak az emberek rohadt nagy bugyimágnes. lakott területen kivül nem sok ellenfele van a 150 lovasokkal is versenyeztem és nem léptek meg tartottam magam. egyszer 1 RS2000 escortal hozott össze a sors (160ló 850 kg) nem tudott utánam jönni kanyarban jó voltam gyorsulásnál elhúzott de a tempót en diktáltam amit bevettem 130-al ö 80-al!! most a hibákról a váltóból csöpögött az olaj 1 tömítés miatt meg le is akartam ültetni de elötte cserélni kellet a jobb hátsó lengőkart mert sérült volt megvettem a rugót meg a lengökart elvittem a szerelöhöz két nap mulva értementem leültette lengökart cserelte meg azt mondta megcsinálta a váltót is. elhittem. lengökart cserélte a csapágyat nem, majdem elhagytam a kereket SKF csapágy 25000ft. a váltó se szerette az olajhiányt 4helyett a 2-öt vette 110-nél de csak 1 szeleprugó bánta 3000ft munkadíjjal, meg az egész váltót cserélni kellett mert az 5-ödik kereke rá heggedt a tengelyre35000ft ezek után jött 1 audi 160-al az én sávomba 20métert csúsztam ezt már nem élte túl de én igen mert nem voltam BEKÖTVE es átrepültem az anyósülesre persze engem hoztak ki hibásnak osztrák ellen esélyem nem volt. DE jelentem kihevertük vettem 1 vectrát a Calibrámat meg már festik bukok rajta de az életemet megmentette. egyébként is függőséget okoz és aki egyszer beül 1be az nem akar belőle kiszálni. mindenkinek csak ajánlani tudom!
- semmi cseréltem dolgokat de az vagy miattam volt vagy szerelő miatt!!
mindig máshova
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1995 |
Teljesítmény | (10) | Km vásárláskor | 92000 |
Előző autója? | 601sp | Következő autója? | opel vectra 1.7dt van utána csak opel opel opel |
Verdikt | (8.4/10) |