Autók » Opel » Calibra (1990-1997)

Calibra 2.0 8v

Nagy szerelem volt.....

Kényelmes, gyors, nagy, biztonságos.....majdnem életérzés:)Ma reggel adtam el a gépet, és meg kell , hogy mondjam fáj érte a szívem. Nagy álmom teljesült be mikor megvettem, 500 kilómétert utaztám a drágámért. Egyszerűen nem tudok rosszat mondani róla, megadtam neki mindent amit egy normális, kocsiját szerető tulajnak illik és meghálálta. Persze van bennem egy bizonyos kellemes bizsergés és izgalom, hiszen most mustrálom a következő autómat illetve a jelölteket de némi félelem is társul hozzá, félek, hogy soha többé nem sikerül ilyen jól választanom. De ez van : lezárult egy korszak, azt hiszem felnőttem:) Vigasztal, hogy jó kezekbe került, biztosan imádni fogja az új tulajdonos is...ugyanazt a csillogást láttam a szemében és ugyanazt a felhőtlen örömöt az arcán mint anno az enyémen. Persze kell majd rá költenie...tisztában is van vele...nem árultam zsákbamacskát, de hát 14 éves a vas! de nem sajnálom a srácot, sőt irigylem, mert boldog és semmi kétségem afelől, hogy rengeteg szép percet tölt majd a caliban. Biztos néznek majd rám néhányan bambán..mert nem fogják érteni, hogy mi a francért villantok...hiszen én nem is calibrában ülök. Már ösztönös a mozdulat-jó volt közétek tartozni srácok!

- - fényszóró
- - generátor, diódasor
- - stabilizátor
- - kipufogórendszer
- - elektromos ablakemelő
- - gyújtáskapcsoló
- de komolyan nem költöttem rá sokat - alkatrész van bőven, és nem is drága

szerintem nem kell hozzá különösen nagy tapasztalat vagy speciális szaktudás, bárhova vittem ( de lehet én csak jó szerelőket ismerek ) megoldották a problémát.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1994
Előző autója? civic Következő autója? omega, 166 alfa esetleg 607
Verdikt (6.6/10)

Opel Calibra 1990 (1990 - 1996)