Kellemes "öreglány"
Korábbi gányolásból fakadó, motor hűtési elégtelenségből adódó "hengerfejesség", hűtőradiátor csere. Gyorsan, emberi áron javítható. Vezérmű szíj, vízpumpa, feszítő görgők cseréje, nem horror, de a gyári ment bele.
Lambda-szonda csere, szintén gyárira.
Egyébként minden elektromos kütyü hibátlanul működik. Szerencsére 1 Mo.-i tulaja volt, az sem a "telepi-tuning Matyi". Rövid utakon járt, lehúzós szerelőhöz vitte, ahogy fenti hengerfej is mutatja.
Többször megtett "egyseggel" 2000 km-t, hiba, nyűglődés nélkül.
Sajna ritka az olyan példány, amit nem tuningoltak, dizájnoltak xarrá a két rendszám között, nekem szerencsém volt. Belenyúltam egy ilyenbe. Ahogy azt "becsületesnepper" szokta volt mondogatni, állapotot veszünk, nem km.óra állást! A belseje és a motortere makulátlan, nem úszott a szilikonban, motor nem volt mosva(csak gányolva), ami ugyi nem láccik... Törve nem volt, csak kisebb parkolási "balesetek", repedt első lökhárító sarok, karc itt, ott, megmattult a motortér tető, korábban "ködölni" próbálták, sok kavics felverődés miatt.
Szóval, akinek kijut egy ilyen szerencsés darab - nagyon nézze meg!!! - annak nem fog csalódást okozni! A fogyasztás, hm vannak legendák, de városban 10 l/100 km, mese nincs, pályán meg a láb szab határokat. Legutolsó úton,600 km autópálya, tele tank(63 lityi) kb 750 km-re volt elég, átlag 130-as tempóval(nem a trafi miatt, hanem mert 17 éves a verda, én meg baromi szeretem), de előfordult, hogy megnéztük a 200-210-et, óra szerint...
- Hengerfej - korábbi gányolás - Lambda-szonda a gyárival üzemelt 17 évesen, szerintem ideje volt. - Hűtőradiátor- eltömődött, 17 éves! - Vezérműszíj, görgők, vízpumpa, olajcsere, hűtővíz és fékfolyadék csere. - asszem ennyi. - Tokkal, vonóval 250k
A előző tulaj szerelője, Gány Matyi...
OPEL b@zi, olcsó, gyors, ÉRT HOZZÁ!!!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 20000 |