Jó is, szép is, de egy kicsit már öregecske
Már régóta egy fehér Cali volt az álmom. Aztán kb. két és fél éve megláttam egy kereskedésben, fehér, 91-es kipróbáltam, megvettem, pedig olaszo-ból hozták, ami nem jó ajánlólevél. A 8 szelepes motor régi fejlesztés (115 Le), de 300ekm-t is elmegy felújítás nélkül, a fogyasztása is jó, a gyorsulása meg még ezzel is felette van a legtöbb családi autónak. Persze sokat nem használom, ezt mutatja futott km is.
Általános hibái:
Gyenge pontja a rozsdásodás szempontjából a hátsó sárvéd?k, ez nálam is jelentkezett. A m?szerfal kicsit igénytelen, a 90-es Astrához nagyon hasonlít, a szélvéd? üveg mögötti m?anyag panel hajlamos az eltörésre.
A keskeny lámpa fényereje gyenge, ezt megnövelt fényerej? ég?kkel lehet ellensúlyozni.
El?nyei:
A menetteljesítmények, a kinézet, a fogyasztás ezekhez képest.
Sokat használom nagyobb dolgok szálltására, a hátsó ülések el?redöntésével 160x90cm a hely, pl. a Metro el?tt szerintem sokan nem hitték el, hogy fér bele egy komplett t?zhely egy sportautóba. A hátsó ülés meglep?en kényelmes két személynek, a lábtér és a fejtér is elég, ez f?leg a kategóriatársaival összehasonlítva szembet?n?.
A zöldkártyán még mindíg teljesíti a gyári értékeket, pedig a motorhoz nem nyúltam.
- Vezérm?szíj+feszít?görg?: folyt bel?le a h?t?víz (még átvétel után)
- Kipufogó
- Egy ?z elütésének nyomai (90-nel)(lámpa, els? spoiler, spioler mögötti merevítés+festés)
- Hátsó ablaktörl? motor: újratekercselés
- A többi csak a csinosító mániám eredménye(felnik, kormány stb.)
Gombás Autócentrum, Beled: Nagyon jó ISO min?sítés? általános szerviz Gy?r-Sopron megyében, napi alkatrészellátással, gyors, szakképzett szerel?kkel.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1991 |
Előző autója? | Celica | Következő autója? | Calibra V6 |