Dögös aggastyán
Mindenekelőtt fontos megemlíteni, hogy a barátom autójáról írok. Kétségtelenül csajozós autó, de tudtommal mi nem emiatt imádjuk. Mint nőnek, egyértelmű hogy nekem a külseje a mindenem, hihetetlen, hogy egy 15 éves autónak ilyen időtálló formája legyen.
Olvastam sokak negatív véleményét a Calibráról. Erről annyit, hogy akinek nincsen kedve szerelni, az ne egy 15 éves Calibrát vegyen, ha pedig kevés a pénze egy új autóra, vegye tudomásul, hogy neki ennyi jutott. Egyébként nekünk csak pozitív a tapasztalatunk, motor teljesen rendben, az ereje ott van, ahol lennie kell. :-) Persze a jó Calibrához igen nagy szerencse kell, de ha kifogsz egy tuti darabot, a rabja leszel.
Ja, még a 4x4-ről annyit, hogy én nő vagyok, ezért lehet kicsit túlértékelem, de iszonyat tartása van a kocsinak. Életem első kanyarjait bevéve a 4x4-es Calibrával, azt se tudtam fiú vagyok vagy lány. (persze lehet csak a Twinim után... :-) )
Dióhéjban: nagyon szupi autó!!!!!!!
- Mivel nem én szerelem, csak nagyjából:
- -szervó szívattyúján előző tulajtól kedves kis "tákolás", szintén saját szereléssel meg lehetett oldani a gondot.
- -fűtés fokozatállítóval apró kis gond: valami olcsó kis kütyü romlott el
- -mostanában az ABS néha betegeskedik, még nem lett utánanézve a dolognak
- Összességében semmi óriási, pénztárcaterhelő hiba!
Szinte csak saját javítás, azonkívül csak ismerős autószerelőhöz.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1991 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 120000 |