Büntetőgép!!! Csak ajánlom
Az autót kb. 3hónapja van nálam.. Elégedett vagyok vele nagyon.. Sajnos rossz kezekbe volt ahogy szokott lenni 1 ilyen autónál. Rendesen kellett rá költeni de megérte. Most szinte minden ujj benne. Turbós révén a legjobb tuning alany. Kapott 1 jó programot, nagyobb coolert, nagyobb injektorokat(470ccm) és most kb 280le.(ha mérve lenne akkor tudnám csak igazán, így csak saccolok) Nagyon meg kell nézni a vásárlásnál mit is vesz az ember. A legtöbb leharcolt példány amit szétütöttek, aztán majd a következő tulaj ráköltheti a fél vagyonát. Ha viszont rendbe van rakva akkor nagy örömeket tud okozni. Én még gyári állapotba mentem vele, de tuning után, mondhatni sokkkot kaptam. Elötte sem ment rosszul, de utána elkezdtem tisztelni az autó teljesítményét. Az autó nagyon meg, de közel úgy nem lassul. Nem kell nagy mágusnak lenni hogy lecsukd az elejét. Szóval fékek azok mindenképpen csere v.mi jobbra.(Ferodo racing betét minimum, meg 1 jobb tárcsa, gyári nem bírja nagyon a kiképzést) Am másik nagy baj a hajtás, szinte
10calibrából 8nak nem megy. 1: nem szervízelik le rendesen 2:a konstrukció sem jó. Nekem se volt jó de nem is érdekel, ígyis jól megyeget. A turbó pedig szinte mindegyiken halott, de 80-120ezer ft körül ismét elemében van, sajna ez típusbetegség a calibrákon.(meg sok álllat feltekeri az annyába és azt ugye ez nem bírja annyira) is Összegezve ajánlom mindenkinek aki szereti a sportos vezetést, a sprotkocsis megjelenést elérhető áron, és a turbóóós feelinget ami megfizethetetlen!!!
- mivel gyökér volt az előz tulaj így:
- Turbo felujítás: 80. 000ft
- Tömítések: 20. 000ft
- Teljes vezérlés csere görgők:23.000ft
- Lambda szonda: 10.000 de csak mert ismerősnek volt amúgy 40.000ft a gyári
- Fékbetétek: 28.000ft ( Ferodo racing) ha megakarsz álni ajánlom jobb minta a karosszérásnál hagysz 2kilót
- Futóműbeállítás: 10.000ft
- Olaj, szűrők: 20.000ft (Castrol edge 10W-60), de mégéri ha akarod hogy sokáig birja a vas
- Megérte rákölteni!!! Élményautó!!!
Ismerősöm Opel tuningolással, és szereléssel foglalkozik tehát sok rosszat nem mondhatok róla. Így jóval olcsóbb volt mintha valami bohóc szervízes lehúzott volna..Meg legalább tudtam hogy rendesen megvan csinálva. Nehéz találni olyat aki rendesen megcsinálja,de lehet találni.. Figyeljetek kinek adjátok oda, mert különben sose lessz vége a költésnek és mindig lessz v.mi baja
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Még nem tudom, de turbós lessz az tuti |
Verdikt | (6.4/10) |