Autók » Opel » Calibra (1990-1997)

Calibra c20xe

Adam Opel bosszúja

Hol is kezdjem egy 750-es BMW-ből kellett átülnöm gazdasági okokból. előszőr szép és jó volt minden de hamar előjőttek a hibái ingadozó alapjárat, hidegen rángat ezt a két hibát nem is lehetett megjavitani rajta a mai napig sem. Túl vagyunk egy motorgenerálon az tény nagyon erős motorja van, élvezet vele száguldani már, amikor megy, máig meglévő hibája ha meleg az idő 30-40km után leáll és sokára jöttem rá hogy levegős lesz az üzemanyagrendszer, hidegben nem csinálja ezt. már-már kezdem megutálni ezt a fostengert addig jutottam el nyáron hogy egy 40km-es utat 3,5-óra alatt tettem meg ekkor leengedték a lila függönyt és kiütöttem az első szélvédöjét tudom nem lett jobb a kocsi tőle csak én nyugodtabb viszont tényleg jol megy korát meghazuttolo teljesitmény sajnálom hogy ilyen kifürkészhetetlen hibái lettek. ez miatt kell mennie a háztól mert megörül tőle az ember. aki akar magának bajt az vegyen egy ilyen autót és meglátja semmit nem fog úgy megbánni mint azt hogy megvette.

- Minden,

Magam javitottam nagyrészt.

Fenntartási költség (5) Évjárat 1990
Előző autója? 750 Következő autója? omega kombi 2.5vagy 3.0
Verdikt (3.5/10)

Opel Calibra 1990 (1990 - 1996)