A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Opel » Astra (2015)

Astra 1,6 CDTI P-J/SW 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Családtag, vagyis családbarát.

Szöveges ítélet

Az autót használtan vettem, Teljes értékű pótkerék van benne. az 1,6 literes turbós motor egészen jól mozgatja a 2 tonnás kasznit.A viszonylag nagy súlyan miatt nagyobb a terhelése az első fékeknek és jelentkezik ez a kanyarodásnál is. Központi zárja az ajtóknál jól működnek de a taknyílásnál javítást igénylet amit egy cseerével orvosoltunk.Futásteljesítménye nem látszik a motortéren és az utastéren.Szépen öregszenek az alkatrészek.Tervezett elavulás miatt próbálom a gyári vagy jobb minőségű alaktrészekre cserélni ami elhasználodott, ami azt jelenti hogy valamennyivel drágább az alaktrész díj. Napi használat melett is kelemes a fogyasztása. Jól pakolható.Persze itt is vezetés függő mennyit eszik.Volt rá példa hogy egyszer csak bevillant a chek lámpa egy kis ideig világított de mire elértem a szerlőhőz elaludt.Égés kimaradást állípítottak meg.Ez nem tudjuk miért volt.Könnyen kezelhető és kezes kis igás barát tud lenni.Eddig csak ajánlani tudom.Ha valaki ebben a típusban gondolkodik akkor vásárlás előtt érdemes rendessen körűl nézni mert vannak nagyon szép és jó autók de sajnos sok van ami mókolt, mint minden típúsban.
8 légzsák ütközés védelmi rendszer tolató radar és kamera segítheti a napi a napi használatot. Kettős tömegű lendkerés és részecskeszűrővel van szerelve. a Zaj a motortérből nem nagyon halladszik be. Saját kihangosítója remekűl üzemel. Audió rendszere szépen szól. Gördülési zaj elenyésző. 17colos kerekeire papucsot nem olcsó találni de nem is lehetetlen. Megjelenése nem rivalkodó, de nem is tűnik el a városi rengetegben. Formavezetése tetszik. Bár egy 12voltos szivargyújtó csati alapban elfért volna a hátsó ülések előtt is meg a csomagtartóban is.
Fűthető szélvédő és tükör remek ötlet. Az a bizonyos A oszlop .... Nos igen hozzá kell szokni termetes és néha nem előnyös a kilátást is tudja zavarni. Megszokható. Gomberdő??? Nos ezt döntse el mindenki nem kell perceig keresgetni a menűben hogy hol van csak oda nyúlok és nyomom a gombot nekem tetszik.Van akinek nem tetszik a középkonzol de minden megszokás kérédése.
Beltér. Nos itt is van sok dolog amit imádok benne vannak hiányosságok is. Télen jól esne a kéznek egy fűthető kormámy.De ha javítani kell akkor annyira nem hiányzik... Eddig is elvoltunk nélküle.Bár azt mondom, hogy nekünk szinte tökéletes ezzel a motorral(B16DTH). Egy kis egyéniséget azért mindenki ad a saját autójának.
Összegezve: Kicsit nehéz de cserébe tágas és jól felszerelt az a példány. A javítása sem alaktrészei sem állnak meg annyira alacsony díjakban mint egy sokkal régebbi társánál de cserébe jön megy teszi azt amiért legyártották. Ha a hibáit el tudjuk fogadnni akkor egy olyan társat taláunk magunk mellé ami eléggé ritka (megbizható). Jól tudom nem tettem bele km 100ezreit de amit eddig vezettem és tapasztaltam vele azt megosztom kedves autós társaimmal hátha valakinek ez alapján sikerül dönteni.
Mindenki maga döntse el mennyit is akar költeni mire én nem bántam meg.

Hibalista

- Első fék (tárcsa betét).
- Balos tompított fényszóró hiba( kiment az izzó)
- Izzító gyertyák.
- Csomagtér ajtó gázteleszkópok.
- Üzemanyag betőltő fedél központi zár motor megszorúlt.
- MAP szenzor tisztítása.
- EGR szelep tisztítása.

Ide hordtam szervizbe

Vario auto Kft.

Értékelése: 9

Képek az autómról

Fenntartási költség (5) Évjárat 2015
Kényelem (9) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 203000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 18000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? Astra F 1,6 benzin Következő autója? Astra
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.6/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Opel Astra 2015 (2015)

További ítéletek (21 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)