"Megbízható" éhes és szomjas félkarú rabló
Szóval Astra G.
2008 1,4 benzin láncos verzió
Kívül korrekt bár törve volt, mert az első lámpák nem egyformák, és a lökhárító törött volt. Ülés szakadt. Ez a kezdő állapot 220 e km el.
Lekérdező rendszer persze akkor nem volt, vagy nem ismertem(2017 eleje) utólag kiderült, h 9. tulaj voltam...
Hazaúton check engine lámpa - - egr szelep hiba
Aztán sorban minden.
Fogyasztása egyszer 5.5 volt nyáron, egyszer 10 télen. Kiszámíthatatlan.
Ette az olajat, és itta a vizet. 3 x hagyott ott, de mindíg valami elektronikai szarság miatt. Tavaly nyáron aztán a klíma is beadta a kulcsot.
Télen volt még egy szervíz, ami 110 e Ft volt, illetve kapott 4 téli gumit 40 e Ft-ért. Aztán eladás. Ekkor hengerfely, hidrótőke, szelepszár szimering, kuplung hiba, és a légkondi hiba is fennt állt.
Így sikerült ezt a "megbízható" NÉMET autót, vételárral és ráfordítással együtt kb 1 200 000 Ft helyett 160 000 Ft-ért leadni egy enyhén hiperpigmentált tezsvírnek.
Aki teheti az használtan 100 e km körül, 1 vagy 2 tulajtól vegye, mert úgy van esélye pár nyugodt évre.egyébként esélytelen
- Noshát első tulajos autónk 260000km ig kítűnő volt. Ez amit ( 2008 as 1,4 benzin) vettem a fordítottja.
- Ami elromlott rajta:
- Első lengéscsillapítók 1x 50 e
- Hátsó lengéscsillapítók 2x 60 e
- Vízpumpa, Abs jeladó, Első fék 20+40+10e
- Egr szelep 50 e
- Első lökhárító + első ülések 35 e
- Kipufogó+lengőkarok 40 e
- Gyújtó trafó+gyertyák 50 e
- Akkumulátor + bordásszíj a feléig bekopva, csoda hogy ment ez a fos, olaj csere szűrőkkel+ szelepfedél tömítés és takarítás 110 e
- Eladáskor rossz volt rajta:
- Hengerfej, szelep szár szimering+hidrotőke, vezérlés,kuplung ~ 300 e
Helyi szerelők, korrekt áron, korrekt minőségben, de drága alkatrészekkel, persze saját 40% Bárdi kedvezménnyel!
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2008 |
Teljesítmény | (4) | Km vásárláskor | 220000 |