Lomha, beteges szépség
A formája nagyon bejön, de 1.4-es motorral ne vegye senki, aki jót akar. Egy Corsa-t talán megmozgat egy ilyen motor, de egy Astrát már nem. Egy kis emelkedő, és már a lendület is csak nehezen viszi előre az autópályán.
Egy éves használat során elég sokat volt, és viszonylag komoly problémákkal a szervízben. Első széria, de akkor is sok.
Viszont nagyon szép belülről, kényelmes, a gyerekek simán elférnek benne. A fogyasztása 7.5 liter. Főleg városban használtuk. A váltója elég kemény.
Hál Isten a sors úgy hozta, hogy kiveszik a fenekem alól (céges). Soha többet Opelt.
- Sebváltó - egyszercsak tönkrement a váltón a nyomógomb, így be lehetett tenni gombnyomás nélkül Rükvercbe (1-es mellett). Majdnem balesetet okoztam, csak a mögöttem álló reflexe mentett meg minket. Most megy éves szervíre, ott majd kijavítják garanciára. - Tempomat - ezzel vagy 3szor ment vissza a szervízbe, néha-néha kikapcsol - Hűtővíz érzékelő tönkrement - - Minden garanciális volt, de egy éve sem használjuk. Kicsit sok ennyi hiba, s az apró, de bosszantó hibákra már nem is emlékszem.
Opel Érd - Itt lett véve a kocsi, azaz garanciális minden. Ami nem, az drága...
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2010 |
Előző autója? | Volvo V40 | Következő autója? | Honda Accord |