Autók » Opel » Astra (2009-2015)

Astra J 1.4

Lomha, beteges szépség

A formája nagyon bejön, de 1.4-es motorral ne vegye senki, aki jót akar. Egy Corsa-t talán megmozgat egy ilyen motor, de egy Astrát már nem. Egy kis emelkedő, és már a lendület is csak nehezen viszi előre az autópályán.
Egy éves használat során elég sokat volt, és viszonylag komoly problémákkal a szervízben. Első széria, de akkor is sok.
Viszont nagyon szép belülről, kényelmes, a gyerekek simán elférnek benne. A fogyasztása 7.5 liter. Főleg városban használtuk. A váltója elég kemény.

Hál Isten a sors úgy hozta, hogy kiveszik a fenekem alól (céges). Soha többet Opelt.

- Sebváltó - egyszercsak tönkrement a váltón a nyomógomb, így be lehetett tenni gombnyomás nélkül Rükvercbe (1-es mellett). Majdnem balesetet okoztam, csak a mögöttem álló reflexe mentett meg minket. Most megy éves szervíre, ott majd kijavítják garanciára. - Tempomat - ezzel vagy 3szor ment vissza a szervízbe, néha-néha kikapcsol - Hűtővíz érzékelő tönkrement - - Minden garanciális volt, de egy éve sem használjuk. Kicsit sok ennyi hiba, s az apró, de bosszantó hibákra már nem is emlékszem.

Opel Érd - Itt lett véve a kocsi, azaz garanciális minden. Ami nem, az drága...

Fenntartási költség (8) Évjárat 2010
Előző autója? Volvo V40 Következő autója? Honda Accord