Német autó, japán motor, azt hittem ez a legjobb
Szép jó napot mindenkinek!
Egyenes út vezetett újra az Astrához. El?tte már volt kett?, mindkett? állta a sarat.(G Astra)
Különben pedig nehéz típust váltani, mindenki rosszul számítja be a használt autót.
A szabadpiaci eladáshoz én meg szerencsétlen vagyok.
A megrendelés igen érdekes volt. Kicsit úgy nézett ki mintha valami rettenetes házi feladattal láttuk volna el a keresked?t. Egy pár extra, az volt a probléma. Fogalmuk sem volt róla, hogy az micsoda, hogyan néz ki, mi mivel van egy csomagban, meg annyira új a típus, hogy még olyat nem is láttunk, hangzott a válasz. Édes istenem mi fog ebb?l megérkezni.
Majdnem tökéletes lett. A tet?sín és a koptató gumicsík hiányzott az ajtóról, sebaj, majd legközelebb.
A motor kiváló (Isuzu). Városban hallatja a hangját, autópályán viszont csendes. Hatos a váltó, 3000-es fordulatnál 165km/h-val szakít. A computer szerint ekkor a pillanatnyi fogyasztás 7,7 l/100. Nem rossz. Az átlag 6,5. A m?szaki leírásban 5,1 csak mese. Úgy senki nem vezet autót. A váltó javulás az el?dhöz képest. A kényelem és a komfort szintén javult. Bár a pohártartó kimaradt!!! Na és ami még rohadtul nem tetszik, hogy zörögnek a kárpitok. Ez eddig nem volt jellemz? a régebbi típusra. Na nem egy-két m?anyag, hanem a szövet kárpit zörög! Hogyan? Hogy csinálják? Álmomban nem gondoltam volna, hogy a tet? szövete tud zörögni. Ráadásul ezt javíttatni… Na, hagyjuk!
Jó autó ez, csak sajnos ebbe az ár kategóriába (5,5m) még mindig nem fér bele a tökéletesség.
Majd, ha lesz benne 100 000 km, akkor kiderül, hogyan is sikerült az Astra H.
- Kárpitok általában
Dunaújváros