Köszi, Opel, ez már igen!!!
Németországból szereztem, vagyis hoztam Vectrát akartam, de akkor nem volt olyan, ami megfelelt volna. Egy igazán gazdagon felszerelt jószág FULL csak automata nincs benne. Végre van már igazi disel motor ez igen jó döntés volt.150Le és van nyomaték is bőven és valami bődületes 2000-4000ig amit megy.A vezetés élmény az nagyon ott van már szinte megközelíti a volt mercimét (320cdi)volt és az tudott hasonlót pedig az még chipelve is volt de azé az más világ.Előzni bátran lehet, csak legyen a fordulat 1800-fölött.A belső is egész jó az eddigi legszebb Opelem.Fogyasztás 6.5/100km itt beállt volt anno g astrám az 1.7cdti volt az 5l evett, de nem tudott hasonlót bár érdekes,hogy 140-től az is jól gyorsult még 170-ig.
120000km után:
megvolt a vezérlés cser 80000ft+AGR+KLIMAKONDI
az Autó már nem olyan nagy durranás a futóműbe kopog valami nem stabil a dinamika is alább hagyott vagy csak már megszoktam. Igaz a Horvát autópályán nem valt szégyent tempomattal 140es tempóval, klímával szépen ment fogyasztása igaz 6.8l/100km volt.Ja és még mindig legyorsulta a versenyző -ni, akarókat a dombokon felfelé pedig én csak haladni akartam. 2008.09.02
Olajcsere 0w-30 EdgeTD Castrol és az óta kb fél literrel kevesebbett eszik, mint az 5w-40-el.Amikor megvettem akkor 0w-40 volt benne azt akkor úgy találtam mégse az legyen benne, de már látom a németek nem véletlenül azt tették bele odakint.Ja és nem eszi, már van az olajba 2000km és még nem kellett rátölteni!! Szóval érdemes neki megadni a legjobbat!
Olvastam a Vectra rovatba egy "Erő Erő Erő" címszó alatt,hogy program átírás után nagyobb lett a nyomaték és kevesebb a fogyasztás ez engem is érdekelne.Kedves rovat író ha lehet a cím vagy tel számot kérni akkor megköszönném(ozscar@freemail.hu)-ra.
- Agr 60000ft
- klimakondi 105000ft(csak gyári van hozzá)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |