Autók » Opel » Astra (2004-2008)

Astra 1.6 H enjoy

Kicsit lomha de azért szeretem

Alapvetően szerintem jól összerakott autó. Még nem hagyott ott. Ami talán negatívum hogy egy kicsit lomha az 1.6-os motor, főleg az alsó fokozatokban nem akar menni, a váltó hidegen kicsit nehezebben kapcsolható. Ezen kívül nekem tetszik, csendes, szép, eddig zokszó nélkül elvitt mindenhová. Remélem így is marad. A kapcsolók könnyen kezelhetőek, a sport fokozatot kifejezetten szeretem. Én mondjuk nem szoktam széthajtani, de nem is egy erőgép. Eddigi tapasztalataim szerint ajánlani tudom.

- kb 35000-nél a BC kormányvezérlése akadozni kezdett ezenkívül más hibát nem észleltem

Opel Ivanits-Bárkány

Fenntartási költség (8) Évjárat 2007