Kellemes utitárs
Összességében számomra egy kiváló családi autó. Kényelmes sofőr ülés, és a könyöktámasz is gyári benne, amit nagyon kevés autóban adnak. Ami nagyon tetszik, az a menet tulajdonságai. Ez előtt egy Swiftem volt, azzal össze sem hasonlítható a kanyarstabilitása. Rendkívül stabil autó, imádom vele a tempós kanyarokat. 1,4es motor átlagos használatra pont megfelelő. Tény hogy nem egy versenyló, de aki azt akar az ne 1.4est vegyen. A fogyasztása szerintem átlagos, nekem 30000km-re vetítve 6.8 liter, nagyon vegyes használat mellett. Ebben van néhányezer km 190km/h-ás autópályás használat, rengeteg országút, és kb 60% városi használat. A csomagtartója lehetne nagyobb is, néhány napos 4személyes kiruccanásra rendesen meg kell taposni a holmit, hogy beférjen.
kötelező szervízen kívül eddig semmit nem kellett rákölteni, remélem ez így is marad.
- Egy hónapos korában volt CIM modul csere garanciában, ezen kívül eddig csak olajat kellett cserélni benne.
Opel Duna autóház Baja.Opel Gemenc SzekszárdHát ha lenne negatív skála az is kevés lenne értékelni ezt a két szervízet.Ahol tudják átverik az embert. Mindenki kerülje ezeket.
Pólus Autó Kalocsa.Szinte csak jót tudok mondani róluk. Korrektek, gyorsak.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | – |