Farkaska Piroskája
A formája fogott meg, no meg a több éves pozitív tapasztalat -ez már 7. Opelünk-, no meg az árának a süllyedése volt még jótékony hatással a választásomra. A vásárlásomat megel?z?en rengeteget foglalkoztam különböz? kiadványok olvasásával és többször ki is próbáltam a választandó autót. Remélem jól sikerült a választásom.
Mivel még bejáratós a verda még nem nyílott alkalmam rá, hogy adjak neki -a próbák alatt azért kipróbáltam-, túl sok extrát a teljesítményér?l még nem tudok mondani.
Annyi bizonyos: 400km alatt nem fájdult meg a hátam benne, 195cm magasságom ellenére is kis kompromisszummal jól elférnek mögöttem, a csomagtartó akkora, mint a többi hasonlóban. Jól lehet vezetni, sokkal több van a futóm?ben, mint a motorban, a váltó elfogadható, a kezel?szervek is okésak, ugyanúgy mint az összeszerelési min?sége . A teljesítménye szintén elmegy, habár a CDTi Vectránkhoz képest kevés, persze nem is annyiért... A fogyasztása eddig 6.6-8.5 között alakult, ebben volt autópályázás, városi forgalom és hagyományos külterület. Egyedül a szaga kifogásolható:)
Összességében jó autó, nekem bejön és rem nem lesz vele semmi bajom.
Amúgy annyit tud, mint hasonló árú kollégái és itt nem az 1-es Bömbire illetve A3-ra gondoltam, mondjuk 200LE-vel :)
Egyre jobban tetszik, 750km-es út meg se kottyant benne, már 10000km-nél járok -január óta... azt hiszem ez egy kicsit sok-, de szerencsére eddig semmi komoly:)
A legtöbbet akkor volt szervízbe, amikor pocsfogót raktak fel rá. A fogyasztása meg igazán jó, hosszútávon könnyedén
7l-en belül tartható, de sok pesti-csucsival is 8l-en belül vagyok, de akkor inkább 7.8-7.9l 100km-enként (gyakran van benne plusszban 100-180kg-nyi acél :). Lassan megkapja a nyári felszereléseket, kiváncsi vagyok mit fog produkálni...
Persze erősebb nem lesz, de ha a 150 lovas vasat nem használom, akkor nem hiányzik a 45LE többlet.
- Még bejáratós, de eddig semmi rendkívüli, persze ez már nem el?szériás. Egy kicsit nyiszog az első ülés, egy rugó perceget a kormánynál...(kb:10perc volt a javítás).
Opel 60
Semmi gondom velük, haver srácok.
Még mindig semmi gond, bár már volt egy 5000km-es szervíz és egy nyiszogás elhárítás.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | – | Következő autója? | ??? |