Érzelmi döntés
Őszintén szólva nem ilyen autót szerettem volna vásárolni. Nagyobb kategóriát és egészen más márkákat kerestem, a döntésem furcsa módon érzelmi volt.
Nem szabad érzelmi alapon autót vásárolni, jól tudom, de ez a vas megfogott és nem eresztett. Nem tucat verda, nem jön szembe minden sarkon, mint a német presztizsmárkák.
Nem vagyok igazán versenyző az utakon , igy a 90 lóerős mellett döntöttem, de OPC optikai tuninggal kértem. Az autó gyönyörű, megfordulnak utána az emberek, legalábbis kivülről.
Belül letisztult formák, melyek unalmasak és érzelemmentesek.
A fogyasztás 6.5 és 7.5 között mozog, jól gyorsul, bár aki azt irja nem kell izgulni előzésnél, az egy kicsit lódit.
Váltó rövid áttételekkel és pontosan vált, a kormány massziv , jó fogású. A gyári zenénél nem kell jobb, a kezelőszervek egyszerűek ami kifejezetten segiti a vezetést.
Aki nem szereti vagy nem tudja használni az indexet, az egy általános iskolás szintjén van. A hátsó ülések nem tul tágasak és a csomagtartó is kicsi, de kit érdekel, mikor minden reggel jó ránézni és beleülni.
3 hónapja van meg 7000 km-t sikerült beletenni, igy hibáról természetesen nem irhatok.
De ezt el is várom.
Még valami, az ár.
Ezzel a felszereltséggel 4.5 milla volt, ami teljesen reális. Csak ajánlani tudom! ( kérdezzetek meg azert 1 év mulva is...)
- semmi
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2007 |