Autók » Opel » Astra (2004-2008)

Astra 1,4 Enjoy

Azt hiszem, megéri

Miután végigolvastam szinte minden ítéletet, ezért csak röviden probálom összegezni a jó, és rossz tulajdonságokat.
Ami nemjo:
>Sokat eszik, 1.4hez nehéz a kaszni, sporolási szempontból szerintem nem érdemes kissebb motort választani.
>A fékek minha lassan reagálnának. 205/55R16 os kerekek biztosan tapadnak, talán a kikapcsolhatatlan ABS nem feltétlen jó.
>A fényezés "felh?s" , "koszos" erre én is csak késöbb jöttem rá, miután egy fényez? m?helyben rákérdeztek hogy volt-e törve.. Az egész kasznin látni.(aki nem akarja látni, nem is fogja..)
>a kijelz?k könnyen karcolodnak, nehezen takarítható(müszer egység, radio kijelzö)
>nincs pohártartó, ez hatalmas b?n..
>lomhán indul 2500-3000ford.körül ébred

Ami jó:
>a futóm? sportos, nagyon jól fekszik, mégsem pattog!
>a válto, nagyon korrekten reagál, és nem lehet eltévedni a vályatban..
>a gyári hifi szenzációs, nemcsoda ez BLAUPUNKT.
>kénylmes beltér, elég jól pakolható
Az igazság az hogy egy csomo kényelmi extra van benne ami nagyon hasznos. "hazakisér? funkció", a rendszám világitás a nyitáskor, vagy a háts? ablaktörl? automatikus bekapcsolása ha megy az els? és tolatunk.
Amiért megéri ilyen autót venni az az ára.
Biztosan van jobb,rosszabb, de ár-min?ség szempontból az egyik legjobb a piacon. Nincs benne fedélzeti, de van minden más ami beletartozik az "enjoy"ba, és 3.2M Ftért ilyen felszereltség abszolút jó vétel. Persze az értékesít? sem ezzel kezdni, de alaposan körül kell járni a témát.
Ennyi. nem lett rövid..

- Semmi.

Fenntartási költség (4) Évjárat 2005
Előző autója? Következő autója? zafira golfPlus
Verdikt (6.3/10)

Opel Astra 2004 (2005)