Astra de jó!
Nehéz szülés volt, mert sokat vacilláltam a C´eed és az Astra között. Végül a négy ajtós mellett tettük, tettem le a voksomat. Ami döntött az a márkahűség. Ez a jószág már a harmadik Opel, amit használok és csak elégedett lehetek az autóval. A szerviz kiszolgálás változó. Van hely, ahol levesznek, de Gyöngyösön a márkaszervízben még nem fordult elő ilyen szemétség. Szóval elfogultságomat is bele kell számolni, de rendkívül elégedett vagyok az autónkkal. Nem zavar a zörgése, mert nem érdekel (zörög-e, nem figyelem). Ami mozog, annak van zöreje, zaja. Egyben van és nekem így jó. A család szereti.
Nos, már elértük a 11000 km-t az autóval. Azt kell, hogy mondjam, a fogyasztása egyre jobb: mintegy 1600 km átlaggal nézve, amiben van város (munkábajárós), autópálya, országút, nos 7,6 litert kajált 100 km-en a számítógép szerint. Nekem ez megfelel egy 1,6-os motorhoz, szóval a gyári adatok jók. Egy baja van: nincs az a csomagtartóméret, amit a család nem tudna megtömni, pedig ez nem kicsi, inkább nagy. Így is szeretjük.
- Még semmi.
Opel márkaszerviz Gyöngyösön