Általában megbízható
2005 ben ültem át egy Nissan Vanette cargóból egy 1,7 cdti kombiba, amit Németo. ból importáltattam a Budaautó segítségével.Ragaszkodtam az Isuzu motoros változathoz,mivel régebben volt német motoros astrám és az erő/fogyasztás kombója nem volt kielégítő.
Tapasztalatok: 120000 km rel vettem át a gépet, kényelmesnek tünt, ráadásúl a 101 ló a 240 es nyomatékkal harapós dőggé változtatta a kombit.Hosszú utakon is kényelmes, és ha kell még 120 nál is jól gyorsúl. (mentem vele már 200 at is). Jól felszerelt, nekem MP3 játszó,beépített mobíltelefon , klíma, tempomat,elektromos tükrök , abs,asr jutott. Az átlagos fogyasztása 6,5 liter /100km de városban nyáron +35 fokban képes voltam 5,7 környékén autózni, ami elég meglepő ettől a kategóriától.
Hibák: az elektromos szervó motorja meghalt, 170 000 Ft! Klíma elektro kuplung meghalt, legalább 50 000 lesz. A turbó karácsony előtt 2 nappal sikítva közölte hogy a csapágyai elfogytak. 135 000 Ft egy felújítottal kicserélve munkadíjjal./egyesek szerint olcsón megúsztam/. termosztát csere tömítéssel együtt 4000 Ft.
Összességében nem egy rossz autó,de viszonylag olcsó kivitelű. Kopogós műanyagok, kicsit hangos motor és futómű, jut annak aki megveszi.
Előnyök? Jó hangrendszer, kényelmes első ülések, nagy raktér, viszonylag stabíl futás, jó irányíthatóság, és nagyon kellemes külső megjelenés.
- Elektromos kormányszervó, turbó csapágyas , jobb tükőr mechanika
Szakszervízek nem ajánlottak!Drágák és a korrektség messze áll tőlük! Általában!
Barátok! Olcsó és megbízható. sosekOPELklub.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 20058 |
Előző autója? | Vanette Cargo | Következő autója? | – |