Autók » Opel » Astra (2004-2008)

Astra 1.4 enjoy

ÁLOM4KERÉKEN

Most vettem ezt a kis drágát,hosszas keresgélés után és az elsö útunk Angliába hozott.Laza 2100km és 36 óra útazás ebből 2x aludtunk benne,2x 4 órát,plusz várakozás.Olvastam,hogy sok embernek problémaja van a jobb lábnál a helyel.180 cm magas vagyok,de én semmit nem vettem észre ebből.Végig nagyon kényelmesen útaztunk 110-140 közzöt plusz 1.5 ora dúgo Belgiumban 5 km/h-val.2100 km-en 130 l kajázott. 6.1-es fogyasztás.
semmi negativumot nem tudok írni eddig és remélem ez igy is marad.Ami egy kicsit zavar a csomagtartó ami nem túl nagy bár minden belefért ami jött velünk Angliába"nem kevés pakk volt,de a kalaptarto otthon maradt".Az enjoy felszereltség tökéletes és nincs is szükség többre nekem.Az útra ugy tapad mintha sinnen mennék vele a kanyarba.Minden kis ívet kihasználok a kanyarokban max speedel.nagyon várom mindig,hogy vissza ülhesek bele.Igazság szerint még a wc-re is vele mennék és csak azért nem mert túl közel van.Szóval megtaláltam a második szerelmem és egy darabig nem is szakitunk azt gondolom.
A motor dinamikáját egy kicsit keveselem,de ha a fogyasztás és a biztositást nézem majd megbarátkozom vele.Summa-summárum ha akarsz egy jó autot csak h astrát vegyél.
U.I
Remélem hamar küld valami kis pénzt az Opel a fatya reklámért.

- Eddig semmi"kopp,kopp"
- Ja azért mégis valami.Néha nem tudom hátrmenetbe rakni csak ha egy kicsit felemelem a kuplungról a lábbam,de ezt szinte minden automnál eszre vettem.Lehet,hogy üldöz engem,vagy ez minden autonál igy van?

Havanna lakotelep egy maszek szerelö,de a BEST
Sági Attila

Olaj csere NORAUTO az m5 bevezetö szakaszánál lévö baumaxnál.
9 ezer FT olajal,szürövel és cserével együtt és igazán segitökészek voltak.Csak ajánlani tudom!!

Fenntartási költség (5) Évjárat 2004
Előző autója? Astra F Következő autója? Astra J