Autók » Opel » Astra (2004-2008)

Astra 1.4 twinport

A ráfizetéses tengelytörött

Azért választottam mert azt gondoltam megbízható kiforrott modell, hát hatalmasat kellett csalódnom.Bár lehet,hogy én dramatizálom túl a dolgot, de az hogy 66000Km-nél eltörik a vezérműtengely egy 3év 1hónapos kocsinál az szerintem nem OK.
A javítási költsége kb:300000Ft, még nem csináltattam meg mert nincs rá keret.Napi 80Km-t. használtam 90-100-as tempóval és az előző tulaj se hajtotta(ismerem a tulajt és az autó előéletét).
A GM jogilag teljesen korrektül elzárkózik mindennemű segítségtől, bár szerintem a márka jóhírének megőrzése szerintem többet érne.
Én biztos nem veszek mégegyszer egy GM gyártmányú autót sem.

- Távirányítású központi zár.(nem az elem, néha működik néha nem)
- Jobb első tompított
- Kézifék
- Eltörött a vezérműtengely(300000Ft)

Fenntartási költség (3) Évjárat 2005
Előző autója? kadett Következő autója? Valami japán