A kis gokart
2010 májusában vettem használtan, első autónak éppen megfelel. Eddig bőven használtam rövid és hosszú távon is. A kanyarokat nagyon szépen veszi, a 205/55R16-os kerekekkel remekül fogja az utat. A méretei révén nem egy furgon, de 4 személlyel, csomagokkal, sátrakkal simán elmentünk vele 1 hétre kempingezni és még így is lazán vitte a 180-at. De természetesen nem Magyarországon. Az autó jelenlegi teljesítményével teljesen meg vagyok elégedve, igazából csak jól kell tudni használni.
- Az MP3 rádió gyári hibás, azt nem tudták megjavítani. - 60.000-es szervizre kiderült egy-két probléma: - bal első féltengely szimeringes, javítási költsége kb 6.000 Ft. - motorolaj teknő tömítése ereszt. Barkácsolt megoldás, kb 5.000 Ft. - kézifék huzal porvédő gumi tönkrement, így a kézifék beragadhat. Javítás: komplett kézifékhuzal csere. Költség: kb 36.000 Ft - a váltó hosszabb út után nem veszi a rükvercet. Ki lett reteszelve azóta működik. - axiálcsukló, mindkét oldalon lóg. Javítási költség: 40615 Ft + futómű újrahangolás: 8000 Ft. - - Eddig ennyi, a többi probléma nem műszaki eredetű.
Penthe Autóház Pécshttp://www.pentheautohaz.hu/
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2007 |