1.6 Enjoy "H" Kombi 77KW
Az autó egy mobiltelefon gyártó cégautója volt. 5 évesen 59.000km-el, vezetett szervízkönyvel vásároltam. A jól bevált kombi "F" Astrámat váltotta, mivel abból hiányzott a klíma (na meg a biztonság).
Rendkívül jól felszerelt, mindenhol légzsák, fed.comp., gyári térérzéklős és nyitásérzékelős riasztó, CD MP3, váltózár, stb-stb. Felszereltségéből adódóan a vezetőülés is páratlan kényelmet nyújt, mivel nemcsak állítható, hanem billenthető is.
Hangsúlyozom, egy multi cég "kiszolgált" cégautója volt - mégis azt mondtam Kedvesemnek, hogy ennél rosszabb autónk soha ne legyen! Csak megy és megy és megy (továbbá megnyugtató a töréstesztje és a mindenhol légzsák érzése). Igaz, gyakori városi használat mellett 10.000km-ként friss olajat kap olaj-, levegő- és pollenszűrővel.
Kb. 1 év múlva meg kell válnom tőle, mivel várjuk harmadik gyerekünket, és talán még a bébihordozó elfér középen, a három gyerekülést minden bizonnyal nem fogom tudni belogikázni az autóba.
- Konkrétan semmi. Gyári akksi csere 6év és 70.000km után. Gyertyacsere, előírás szerint 60.000km-ként (1.500Ft/db). - A fényszórók pelxijét políroztattam egy alkalommal (vásárlást követően), mert rendkívül mattok voltak (mintha bevaxolták volna őket).
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 32000 |